Szeretnéd másképp is látni a világot? Olvass Szivárványálom könyvet!

Kedves Olvasók!

Mi is elmentünk egy kis nyári szünetre, de most már visszatértünk, nagyban zajlanak a munkálatok (szerkesztés, írás, kiadói megbeszélések).

Ráadásul egy örömhírrel jövünk: a csapat új szerzővel bővül, Hajnal Kittivel. Mi nagyon örülünk! Bár még nem robbant be a köztudatba, Hajnal Kitti szerény, tehetséges és tele van jobbnál jobb ötletekkel – és mennyire jó, hogy LMBTQ témában alkot! A világ arra vár, hogy megismerje az alkotásait – ezt minden elfogultság nélkül állíthatom.

Remekül bánik a szavakkal, a stílusa könnyed, de értékeket közvetítő. Itt érvényesül az a mondás (bár nem tudom, ki hallotta és ki nem), hogy egyszerűen írni baromi nehéz. Kittinek ez nagyon jól megy – egyszerűen, de tartalmasan írni.

A Falak melegregény központi szereplője Áron, aki fél kilépni és bátran felvállalni önmagát, így képzeletbeli falak mögé rejtőzik, és igyekszik titkokban tartani szexuális irányultságát. Legalábbis egy ideig. Megunja kibírhatatlanul rémes lakótársát, így úgy dönt, költözik. Innen az események fénysebességgel felpörögnek, és az olvasó csak kapkodja a fejét, hogy mi is történik… Áron új albérletbe kerül, ami elkerülhetetlen változásokat hoz az életébe. Márk, a bérbeadó, közvetlen, humoros egyéniség, azonnal szimpatizál vele, így Áron hamar megismeri az ő baráti társaságát is.

A Falakban pont az a jó, hogy nem akar több lenni annál, ami. Nem akar óriási, eget rengető fordulatokat az olvasó arca elé nyomni. Az egyszerű hétköznapok gondjait mutatja be nagyszerűen, és pont ettől válik zseniális olvasmánnyá.

Aki szeretne csatlakozni a Facebookon megtalálható olvasói csoportjához, az alábbi linken megteheti:

https://bit.ly/2pq1Eyh

Valamint A szivárvány alatt csoportban is találhatóak részletek Kitti regényével kapcsolatosan:

https://bit.ly/2MIG0OJ

____________________________

Sam Wilberry – író, blogger

samwilberry (kukac) szivarvanyalom.hu