Szeretnéd másképp is látni a világot? Olvass Szivárványálom könyvet!
Az alábbiakban Hajnal Kitti, a kiadó új szerzője beszél az írásról:

 

Nem is olyan rég történt, hogy magyar környezet felé fordultam. Nem volt tudatos, sőt kézzel-lábbal tiltakoztam ellene, de megtalált, és leterített, azóta pedig nem igazán ereszt.

Ezért is cseréltem le (kis túlzással, mert továbbra is publikálok a neten) az Ariana, illetve queenariana nevet, amit több mint tíz éve használtam, és a könyveimet a tervek szerint Hajnal Kittiként fogom publikálni.

Tehát az ötleteim nagy része mostanában Magyarországon játszódik, előtte viszont az angolszász környezet dominált.

Ezek a történetek egy kivétellel mind felkerültek netre, a Főnixmadarat viszont megtartottam. Nem titok, hogy azért, mert egyszer szeretném nyomtatásban látni, mivel a mai napig ez a kedvenc regényem. Bízom benne, hogy hamarosan megmutathatom nektek is.

A hétköznapi történetek érdekelnek, azokat tartom izgalmasnak. Nem célom, hogy nagy, minden követ megmozgató szerelmeket írjak, ahol lángba borul az egész világ a két szereplő érzéseitől. Én a kis szerelmeket szeretem írni, a hétköznapiakat, amikről el tudom képzelni, hogy akár valódiak is lehetnének. És ezek a kis szerelmek szerintem a maguk módján ugyanúgy nagy szerelmek.

Írásfüggő vagyok és kissé dinka, akinek néha annyira fáradt a humora, hogy esetenként elaltatja saját magát. (Igen, tényleg ennyire.) Nem nagyon létezem írás nélkül, sőt, ha nincs időm, de ötletem igen, előfordul, hogy néha fizikailag is fáj a fejem.
Egyébként nagyon közvetlen vagyok, néha szinte félreérthetően, és sajnos sokszor túl hirtelen. Viszont nyugodtan lehet nekem írni, feltenni kérdéseket, a csoportomban szoktam is kérdezős játékot játszani.

• Kitti csoportja, a Hajnalösvény elérhető a következő linkre kattintva: https://www.facebook.com/groups/2058405790867716/

• Hivatalos oldala: https://www.facebook.com/Hajnalösvény-Hajnal-Kitti-oldala-534181180363463/